Cégbemutató

A TOTAL INOX Kft. 2007-ben alakult magánvállalkozás.  Cégünk elsődleges célja, hogy vásárlóit minőségi nemesacél termékekkel tudja kiszolgálni.

PROFILUNK:

Fő profilunk a saválló kémények, kéménybélések, és egyedi rozsdamentes termékek gyártása. Gyártmányainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos a környezetükben az időt álló, tartós, esztétikus kivitelezésű és megbízható termékek használata.

MINŐSÉG:

A TOTAL INOX Kft. által gyártott kémények szigorú elbírálások alapján, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A kiváló minőségű rozsdamentes acél alapanyag kiemelkedő védelmet nyújt a savak és korrózió ellen.  A béléscsövek és idomok AWI védőgázas hegesztési technológiával készülnek, így a csövek ill. idomok belső felülete sem károsodik. A rendszer alkalmazható folyékony, gáz- és szilárd halmazállapotú tüzelőanyagok égéstermékeinek elvezetésére egyaránt. Könnyen szerelhető, a kéményelemek tokos kötéssel illeszkednek, mely megfelelő védelmet nyújt a kondenzvíz szigetelőrészbe jutása ellen. A széles méretválasztéknak köszönhetően alkalmazható ipari és háztartási viszonyok között is. Béléscsöveinket minden esetben saválló, míg a külső köpenyeket,  tartószerkezeteket igény és megegyezés szerint rozsdamentes acélból vagy alumíniumból gyártjuk.

Minőségirányítási rendszerünk, termékeink EK-üzemi gyártásellenőrzési tanúsítása, valamint termékeink CE jelölése, illetve a felhasznált minősített alapanyagok párosulnak munkatársaink szakértelméhez, amely már önmagában garancia a legjobb minőségű termékekre.

REFERENCIÁINK:

Cégünk az elmúlt években összességében több ezer méternyi kéményt gyártott le, és több később szabadalmaztatott, egyedi gyártmányt készített megrendelőinek teljes megelégedettségére.

Korábbi referenciamunkáink között megtalálható rengeteg családi ház kéménybélése és duplafalú szerelt kéménye, társasházak kéményrendszere, közintézmények és ipari létesítmények kéményei.

ORSZÁGOS PARTNERHÁLÓZATUNK:

Partnereink az egész ország területén vállalnak kivitelezési munkákat, így szívesen segítünk az Ön lakhelyén is a szakképzett kivitelező megtalálásában. Várjuk viszonteladók és beszerelők, kivitelezők jelentkezését az ország minden területéről.

SZÁLLÍTÁS:

Kérje kollégáink segítségét termékeink házhoz szállításához!

Partnereink